Πώληση Γκαρσονιέρα, Hurghada, Hurghada, Αίγυπτος, Al Ismaileya, Hurghada 2, Red Sea Governorate,

Πώληση - Cod. 41737

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 36 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 4

Υπέροχο επιπλωμένο στούντιο στην Tiba View.
Προστατέψτε τον εαυτό σας από τον πληθωρισμό: επενδύστε σε ακίνητα
Ευρύχωρο και φωτεινό στούντιο με μπαλκόνι και θέα στις πισίνες, που βρίσκεται στον 4ο και τελευταίο όροφο του Tiba View, ενός συγκροτήματος κατοικιών που βρίσκεται στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη και αναπτυσσόμενη περιοχή της Χουργκάντα, 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το El Gouna.
Το στούντιο 36 m2 είναι κλιματιζόμενο και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο έτοιμο για μετακίνηση, με ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, φούρνο, πλυντήριο ρούχων και διαθέτει σαλόνι με ανοιχτή κουζίνα, καθιστικό, ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα. Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρες και έχει ιδιωτική ασφάλεια 24/7, 5 πισίνες, υδάτινο πάρκο, καφετέρια/εστιατόριο, σούπερ μάρκετ και Wi-Fi σε κάθε διαμέρισμα.
Η παραλία απέχει 5 λεπτά με τα πόδια και η είσοδος στην παραλία είναι δωρεάν. Μπροστά από το συγκρότημα υπάρχει απευθείας δημόσια συγκοινωνία προς την αγορά, στην κεντρική συνοικία του Νταχάρ.
Το στούντιο είναι ιδανικό ως επένδυση, λόγω της αυξανόμενης αύξησης των ακινήτων στην περιοχή, ή αν θέλετε να νοικιάσετε ή ακόμα και ως μόνιμη κατοικία.
Η Χουργκάντα φημίζεται για τα κρυστάλλινα νερά της, όπου μπορείτε να κάνετε καταδύσεις ανάμεσα σε εξωτικά ψάρια και κοράλλια όλων των χρωμάτων, καθώς και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες, όπως σέρφινγκ ή sky-surfing.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB