Πώληση Γκαρσονιέρα, sharm el sheikh, South Sinai, Αίγυπτος, Montazah

Πώληση - Cod. 42963

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 35 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Αν ονειρεύεστε να αποκτήσετε ένα μικρό κομμάτι παραδείσου στο Σαρμ ελ Σέιχ, αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία! Προσφέρω προς πώληση ένα στούντιο διαμέρισμα που βρίσκεται στο φημισμένο θέρετρο Montazah, που φημίζεται για το ευχάριστο αεράκι του ακόμα και το καλοκαίρι.

Κύρια χαρακτηριστικά:

Ευάερο: Η προνομιακή τοποθεσία αυτού του στούντιο διαμέρισμα το κάνει ιδιαίτερα ευάερο, προσφέροντας άνεση ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.

Εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις: Το στούντιο διαμέρισμα διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μοντέρνο μπάνιο, πλυντήριο ρούχων για μεγαλύτερη άνεση και δύο μπαλκόνια για να απολαύσετε τη θέα και το ευχάριστο κλίμα.

Το διαμέρισμα στούντιο είναι εξοπλισμένο με ένα άνετο κρεβάτι και καναπέ, μια πρακτική ντουλάπα και ένα μικρό τραπέζι τοίχου για βελτιστοποίηση του χώρου.

Πισίνα σε χρήση: Μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο δίπλα στην πισίνα του κτηρίου, ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε λίγο ελεύθερο χρόνο χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι.

Συμφέρουσα τιμή: Η τιμή πώλησης είναι μόνο 27.000 ευρώ, μια αξέχαστη ευκαιρία να έχετε το σπίτι σας στο Σαρμ ελ Σέιχ!

Αν αγαπάτε τη θάλασσα, τη χαλάρωση και την ηρεμία, αυτό το στούντιο διαμέρισμα είναι το ιδανικό για εσάς. Η ιδανική τοποθεσία του το καθιστά ιδανικό τόσο για όσους αναζητούν εξοχική κατοικία όσο και για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε ένα ακίνητο με μεγάλες δυνατότητες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB