Πώληση Δυάρι, El Kawthar, Hurghada, Αίγυπτος, El Kawther area

Πώληση - Cod. 23685

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 4

El Kawther είναι ένα καινούργιο χώρο που βρίσκεται στο δρόμο του αεροδρομίου. Αυτό το σύγχρονο περιοχή είναι μόλις μερικά βήματα μακριά από την υπέροχη Promenade με εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και νυχτερινά κέντρα. Η περιοχή έχει πολλές χρήσιμες εγκαταστάσεις, όπως τα φαρμακεία, ένα διεθνές νοσοκομείο, κέντρα αισθητικής, παιδικούς σταθμούς, σχολεία και μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων βρίσκεται στην ένωση με πισίνα. Η ένωση έχει 5 ορόφους με ασανσέρ και διαμέρισμα βρίσκεται στον 3 όροφο. Το συνολικό μέγεθος είναι 135 m2. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο και καθιστικό με μεγάλο μπαλκόνι που έχει θέα στην πισίνα κολύμπι. Μπαλκόνι έχει 3 εισόδους σε 2 υπνοδωμάτια και υποδοχή. Υπάρχει μπανιέρα με ντους και νιπτήρα στο μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν υψηλή ποιότητα φινιρίσματος. Όλα τα πατώματα με πλακάκια. Είναι πολύ ωραίο διαμέρισμα για ήσυχη ζωή.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB