Πώληση Δυάρι, Hurghada, Hurghada, Αίγυπτος, Egypt Red Sea Hurghada

Πώληση - Cod. 42077

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 46 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Το La Bella Resort Hurghada είναι ένα νέο και εμπνευσμένο έργο. Αποτελείται από 149 μονάδες συνολικά και οι μονάδες ξεκινούν από 30m2 έως 160m2.
Στην καρδιά της Χουργκάντα, ακριβώς στον παραλιακό δρόμο στο Mamsha, θα βρείτε μια σειρά από μονάδες ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων με θέα στην Ερυθρά Θάλασσα. Με τα πάντα στο κατώφλι σας τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε, αυτό το έργο απέχει 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης όπου θα βρείτε καφέ Costa, MacDonald's και μια σειρά από καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια στη διάθεσή σας . Το Hurghada marine απέχει επίσης μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπου μπορείτε να καθίσετε αγναντεύοντας μια συλλογή από όμορφα γιοτ που επιπλέουν στα καταγάλανα νερά της Ερυθράς Θάλασσας, ενώ δοκιμάζετε τις αιγυπτιακές απολαύσεις σε ένα από τα πολλά μπαρ.
Το Little Buddha απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από τον παραλιακό δρόμο και είναι το κορυφαίο εστιατόριο, σούσι μπαρ, lounge και κλαμπ της πόλης. Αν νιώθετε λίγο πιο ενεργητικοί, μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη βόλτα μέχρι τον παραλιακό δρόμο Al Dau, όπου μπορείτε να δείτε τα εντυπωσιακά γλυπτά και να απολαύσετε τα φεστιβάλ του δρόμου που λαμβάνουν χώρα και μετά να μεταβείτε στο Elements Club για να ολοκληρώσετε τη βραδιά σας με στυλ.

Το La Bella Resort θα προσφέρει υπόγειο χώρο στάθμευσης,
24/7 Ασφάλεια, Κεντρική δορυφορική, Γυμναστήριο,
Φαρμακείο, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πισίνα και πολλά άλλα.
Το La Bella Resort τα έχει πραγματικά όλα και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες τοποθεσίες στη Χουργκάρντα.
Μην καθυστερείτε να κάνετε κράτηση μιας από αυτές τις μονάδες, που πραγματικά δεν θα μείνουν για πολύ.
Σχέδια πληρωμών
Μόνο μια κατάθεση 10% θα εξασφαλίσει τη μονάδα σας, 10% με την υπογραφή της σύμβασης και 80% πρόγραμμα πληρωμής διαθέσιμο για έως και 4 χρόνια.
Υπάρχει ένα τέλος συντήρησης 10% από την τιμή αγοράς, το οποίο ισχύει για όλη τη ζωή, επομένως δεν χρειάζεται να πληρώνετε σε ετήσια βάση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB