Πώληση Δυάρι, Sharm, Sharm El Sheikh, Αίγυπτος, Domina Coral Bay

Πώληση - Cod. 42258

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 50 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Χρονική μίσθωση στο Domina Coral Bay, Σαρμ Ελ Σέιχ (Αίγυπτος)

ΔΥΟ ΣΟΥΙΤΕΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ (€ 8400)


Πουλάω 2 ξεχωριστές κτηματομεσιτικές μονάδες, 25 τετραγωνικών μέτρων και 3 κλινών η καθεμία στο υπέροχο θέρετρο Domina Coral Bay στο Σαρμ ελ Σέιχ, στον πανέμορφο κοραλλιογενή ύφαλο της Ερυθράς Θάλασσας. Οι δύο κτηματομεσιτικές μονάδες βρίσκονται στον 1ο όροφο στο τετράγωνο 55, βρίσκονται περίπου 200 μέτρα από την παραλία, έχουν ανεξάρτητες εισόδους αλλά επικοινωνούν και μέσω πόρτας.

Αποτελούνται από ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο σε μαυριτανικό στιλ και έναν μεγάλο καναπέ-κρεβάτι, με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Το θέρετρο προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες αναψυχής, χαλάρωσης, ψυχαγωγίας, σπορ και ευεξίας, εστιατόρια με διαφορετικές διεθνείς κουζίνες.

Ο κωδικός περιόδου Domina είναι 25 (που ισοδυναμεί με τον αριθμό της εβδομάδας του έτους). Η εβδομάδα Domina διαρκεί από Σάββατο έως Σάββατο. παράδειγμα για το 2022, 18-24 Ιουνίου.
Η αγορά των 2 χρονομεριδίων έγινε το 2002, το συμβόλαιο ισχύει για 90 χρόνια.

Υπάρχουν ετήσιες αμοιβές συγκυριαρχίας, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε την εβδομάδα σας, δεν πληρώνετε τίποτα ("no use, no pay"). Για να επωφεληθείτε από την εβδομάδα, η τιμή του ξενοδοχείου καταβάλλεται ετησίως (περίπου 350 ευρώ ετησίως). Δεν υπάρχουν τέλη συντήρησης. Μπορείτε να ανταλλάξετε την εβδομάδα στο Domina Coral Bay με άλλες εβδομάδες στην ίδια δομή ή στις δομές του κυκλώματος Domina ή μέσω του κυκλώματος RCI, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Η αλλαγή ιδιοκτησίας για τις σουίτες στο Domina Coral Bay δεν απαιτεί συμβολαιογραφική πράξη και διαχειρίζεται η Domina με έξοδα να επιβαρύνουν τον αγοραστή (940 ευρώ περίπου).
Αφού γίνει η πληρωμή, η μεταβίβαση πρέπει να κοινοποιηθεί στην εταιρεία «Domina Vacanze» η οποία θα πραγματοποιήσει την αλλαγή ιδιοκτησίας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB