Πώληση Βίλα, Hurghada, Red Sea, Αίγυπτος, Mubbarak 6

Πώληση - Cod. 38069

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Πρόκειται για το μισό της διπλής βίλας. Πλήρως κλεισμένη με κήπο περίφραξης σιδήρου περίπου 700 m2, πλακάκια και κομμένα με πράσινες λωρίδες, θάμνους και δέντρα. Στον κήπο υπάρχει μια μεγάλη πισίνα καθώς και μια σειρά καθισμάτων με ξύλινες οροφές. Πίσω από την πισίνα ένα μεγάλο κιόσκι. Περαιτέρω στον κήπο ένα μισό ανοιχτό αλλά καλυμμένο γκαράζ με συρόμενη πύλη. Πίσω από το σπίτι πρόσβαση σε κοινό τεχνικό χώρο με αντλίες νερού και στεγνωτήριο για καταδυτικό εξοπλισμό. Στον κήπο ένα ξέβγαλμα για καταδυτικό εξοπλισμό.
Πρόσβαση στο σπίτι μέσω μιας μεγάλης γυάλινης πόρτας με σιδερένια περίφραξη. Αίθουσα με δάπεδο φυσικής πέτρας και σκάλα στον 1ο όροφο. Πρόσβαση σε μια μεγάλη αποθήκη κάτω από τις σκάλες που περιέχει ένα πλυντήριο. Πρόσβαση στο διαμέρισμα κάτω από το δωμάτιο. Διαμέρισμα στο ισόγειο με επιφάνεια 100μ2, 2 υπνοδωμάτια, 1 με μεγάλη ντουλάπα και θυρίδα ασφαλείας. Μεγάλο μπάνιο, όμορφα πλακάκια, με τουαλέτα, ξεχωριστό ντους, νεροχύτη και τζακούζι. Αμερικανική κουζίνα με μεγάλο ψυγείο και ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο. Καθιστικό με τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό. Όλοι οι όροφοι φυσική πέτρα.
 
Μέσα από τις σκάλες στην αίθουσα στον πρώτο όροφο, το ίδιο διαμέρισμα όπως περιγράφηκε παραπάνω.
 
Μέσα από τις σκάλες στην αίθουσα του πρώτου ορόφου φτάνετε στη μεγάλη βεράντα 100 τ.μ., με ξεχωριστό μπάνιο με ντους, τουαλέτα και νεροχύτη. Ξεχωριστό λέβητα για αυτό το μπάνιο. Στη βεράντα του τελευταίου ορόφου ένα πολυτελές τζακούζι που καλύπτεται από μάρμαρο για 4 άτομα. Βεράντα οροφής επίσης πλήρως πλακάκια με φυσική πέτρα.
2 μεγάλα δορυφορικά πιάτα στην οροφή πάνω από τη βεράντα. (Αυτά δεν είναι στη βεράντα του τελευταίου ορόφου αλλά στην οροφή πάνω).
Όλα τα γη σε πλήρη ιδιοκτησία. Τα εξωτερικά τοιχώματα απαιτούν μια νέα εργασία γύψου / βαφής προς το παρόν. Αυτό γίνεται ακόμα από εμένα προς πώληση.
Το σύνολο παραδίδεται πλήρως επιπλωμένο, με όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό έως και πετσέτες. Μόνο τα προσωπικά αντικείμενα εξακολουθούν να καταργούνται.
Πλήρως μεταβιβάσιμη.
 
Η τιμή για το σύνολο είναι € 145000 = Οι τραπεζικές συναλλαγές μπορούν να περάσουν από ολλανδό συμβολαιογράφο μέσω λογαριασμού τρίτου, μετά τον οποίο ο συμβολαιογράφος μεταβιβάζει αυτό το λογαριασμό αφού όλα τα έγγραφα έχουν διευθετηθεί στην Αίγυπτο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB