Πώληση Γκαρσονιέρα, Hurghada, Red Sea, Αίγυπτος, Sky El Gandoul Resort, Intercontinental Area

Πώληση - Cod. 37047

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 79 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Ευρύχωρο διαμέρισμα με 1 υπνοδωμάτιο, ηλιόλουστο μπαλκόνι με ΠΙΣΙΝΑ ΘΕΑ σε μια ήσυχη τοποθεσία με όμορφη πισίνα και κήπους προς πώληση! Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη θάλασσα και μια υπέροχη παραλία σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές του Van Hurghada, το "Intercontinental Area" αμέσως μετά το Mamsha. Ήσυχη και καλά διατηρημένη τοποθεσία, ευρωπαϊκή γειτονιά, εξαιρετική σύνθετη εξυπηρέτηση με 24ωρη εξυπηρέτηση και ασφάλεια. Ολοκαίνουργια, όλα ΝΕΑ και μοντέρνα εξοπλισμένα με ευρωπαϊκά πρότυπα. Διατίθενται άλλα διαμερίσματα διαφόρων μεγεθών με θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα.

Η τιμή αγοράς περιλαμβάνει το πλήρες εσωτερικό σχέδιο του διαμερίσματος με υψηλής ποιότητας σύγχρονα υλικά: πλακάκια, πόρτες, παράθυρα, μπαλκονόπορτες, πλήρως εξοπλισμένα μπάνια, τοίχους και οροφή (αποκλειστικά έπιπλα). Για περίπου 6.000 ευρώ, ολόκληρο το διαμέρισμα μπορεί να είναι μοντέρνα και υψηλής ποιότητας έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων και της κουζίνας με ηλεκτρικές συσκευές. Είμαστε ευτυχείς να μεσολαβήσουμε σε αρμόδιους κατασκευαστές επίπλων.

Το 'Sky El Gandoul Resort' είναι ένα νέο καινούργιο συγκρότημα, ήσυχο και πολύ μοντέρνο και υψηλής ποιότητας σχεδιασμένο. Το Intercontinental Area βρίσκεται στην παραλία, μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης της Χουργκάντα, καθώς και από το αεροδρόμιο. Το κοντινότερο μεγάλο σούπερ μάρκετ Carrefour βρίσκεται πολύ κοντά και το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο Senzo Mall απέχει μόλις 5 λεπτά. Η παραλία 'Beach no. 9 'είναι ακριβώς απέναντι και με τα πόδια σε 5 λεπτά. Αυτή είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Χουργκάντα, πολύ ευρύχωρες, επίπεδες και αμμώδεις πλαγιές: ιδανική για παιδιά και λάτρεις κολύμβησης.
διάφορα
Το Sky El Gandoul Resort προσφέρει 24ωρη υπηρεσία δωματίου, όπως στο ξενοδοχείο. Υποδοχή, συντήρηση πισίνας και κήπου, καθαρισμός διαμερίσματος κατόπιν αιτήματος και κατόπιν αιτήματος, το διαμέρισμα ενοικιάζεται επίσης για τον ιδιοκτήτη! Μια μεγάλη ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ! Ευρωπαϊκή φροντίδα επί τόπου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB