Πώληση Γκαρσονιέρα, Coral Bay, Sharm El Sheikh, Αίγυπτος, PO BOX 74

Πώληση - Cod. 24922

  • Τύπος: Γκαρσονιέρα
  • Περιοχή: 55 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 2

Studio στο Coral Bay, Σάρμ ελ Σέικ.

Διαμέρισμα δευτέρου ορόφου επιπλωμένο πλήρως σε ένα υπέροχο κατάλυμα: Domina Coral Bay Resort λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και το κέντρο της περιοχής του Sharm El Sheikh.

Η μονάδα για την πώληση είναι 55 τετραγωνικών μέτρων στον δεύτερο όροφο ενός συγκροτήματος στο στυλ των Μαυριτανών σε ένα αυθεντικό όαση πλούσια βλάστηση. Αποτελείται από ένα φωτεινό και ευρύχωρο masterbedroom, επιπλέον καναπέ-κρεβάτι για ένα σύνολο 4 κρεβάτια, είσοδος, ιδιωτικό μπάνιο και μια βεράντα με υπέροχη θέα του κόλπου, από το υψηλότερο μέρος του θέρετρου. Το ακίνητο είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση με διεθνή κανάλια, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, χρηματοκιβώτιο.

Domina Coral Bay Ressort απολαμβάνουν 1,8 μίλι από χρυσή άμμο, συνεχώς λουσμένο στο φως του ήλιου, η πιο όμορφη θάλασσα της Ερυθράς Θάλασσας. Ο κόλπος είναι προστατευμένος από μια κοραλλιογενή ύφαλο στην έκτακτη Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Ras Mohamed. Διάφανα νερά και μπλε τα οποία παρουσιάζουν τα ψάρια και τα κοράλλια. Η παραλία, εξοπλισμένη με ξαπλώστρες, πετσέτες θαλάσσης και υγρό υπηρεσία, προσφέρει επίσης το καλύτερο beach volley και beach soccer περιοχή. Animation Προσωπικό οργανώνει καθημερινά τουρνουά στην άμμο και φανταστικά μέρη. Οι αποβάθρες και οι διάδρομοι αφιερωμένη επιτρέπουν στους τουρίστες να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα πάνω από το φράγμα χωρίς να το περπάτημα στο κοράλλι, καταστρέφοντας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB