Πώληση Βίλα, Hurghada, Red Sea, Αίγυπτος, Makadi

Πώληση - Cod. 34313

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Καταπληκτική βίλα προς πώληση μέσα σε μια περιφραγμένη κοινότητα που χτίστηκε από έναν από τους καλύτερους κατασκευαστές στην Αίγυπτο.

Η βίλα αποτελείται από 2 ορόφους, 2 υπνοδωμάτια και 2 καθιστικά τα οποία μπορεί να τροποποιηθεί ως ένα τρίτο υπνοδωμάτιο στον τελευταίο όροφο. Ένας ιδιωτικός κήπος περίπου 190m2 περιπλέκει τη βίλα & ένα φράχτη των φυτών, καθώς και που εξασφαλίζει την προστασία της ιδιωτικής ζωής για τους κατοίκους.

Η βίλα βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία μέσα στο συγκρότημα με θέα το πρόσφατα έτοιμο κλαμπ.
Το συγκρότημα διαθέτει ένα σούπερ μάρκετ, υπηρεσίες ασφαλείας, υπηρεσίες συντήρησης, υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς τη Χουργκάντα, που απέχει περίπου 20 λεπτά (το αεροδρόμιο απέχει 25 λεπτά) καθώς και πρόσβαση στην παραλία για τους κατοίκους του συγκροτήματος στο ξενοδοχείο Labranda στο Μακάντι με επιπλέον χρέωση 3 ανά άτομο ανά ημέρα).

Το συγκρότημα είναι 5 λεπτά με το αυτοκίνητο στο γήπεδο γκολφ Makadi & Madinat Makadi όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα ωραίο δείπνο σε ένα από τα διαφορετικά εστιατόρια και χώρους του.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB